Ole Sæter

Han må på Specsavers. Ole Sæter om prestasjonen mot Vålerenga.


Pin Pa Dikt

- Idiotisk Kjetil Rekdal valgte å ta av spissen kun fire minutter før pause i det som ble en marerittkveld for trønderne.

. Guren Hagen født 12. Så havnet han i ordkrig med 4. Skrevet av supportere for supportere.

Håkon Mosvold Larsen NTB Kanonade. Sjefredaktør Kirsti Husby Nyhetsredaktør Erlend Hansen Juvik Redaksjonen. Midtbanen var vanskelig å få tak på med en løpsvillig Per Ciljan Skjelbred Adrian Pereira var et uromoment på venstresiden og Ole Sæter - ja han var overalt.

Kjetil Rekdal - hovedtrener Geir Frigård - assistent. Spillere og støtteapparat i Rosenborgs A-lag. Follow matches live on OneFootball.

Gå til sidens hovedinnhold Bli abonnent Logg inn. Søndag kveld var Ole Sæter også en RBK-helt. Før det hadde gått fem minutter hadde spissen sendt av gårde et langskudd som VIF-keeper Kjetil Haug så vidt fikk fingertuppene på og slått til hjørnespark.

Han løp nedover langs hele sidelinjen og rett inn i garderoben. Søndag kveld var Ole Sæter også en RBK-helt. Bedre stemning skulle det bli.

Han skjønner at det er en lagsport sier Rekdal om. Jeg snakker med han etterpå. Inn kommer Tobias Børkeeiet Carlo Holse Erland Dahl Reitan Per Ciljan Skjelbred og Ole Sæter.

INTILITY ARENA VG Vålerenga Rosenborg 04 Rosenborg-spiss Ole Sæter 26 har sammenlignet seg med Erling Braut Haaland og viste prov på hvorfor da trener Kjetil Rekdal ga ham tillit. Den avgjørelsen var ikke Ole Sæter spesielt fornøyd med. Han er blitt tildelt Prøysenprisen i 2001 Dialektprisen i 2008 Hedmark fylkeskommunes kulturpris i 2009 og.

Han var allerede blant fansens favoritter. Alt om Rosenborg Ballklub. Ole Sæter hadde hjertet utenpå drakten da han satte sitt andre mål for kvelden.

Ole Sæter får kritikk etter å ha blitt avslørt av TV-kameraene. Ole Sæter etter kampen mot VIF. Det var Sæter som åpnet scoringsballet for Rosenborgs del.

På vei inn i spillertunnelen dyttet han til en dispenser med Antibac så den gikk i bakken. Det var god stemning på bortefeltet. Januar 1959 på Tynset er en norsk musiker fra Rendalen i HedmarkHan gikk på Toneheim Folkehøgskole på Hamar fra 1976 til 1978 og var student ved Østlandske Musikk-konservatorium fra 1979 til 1983 med vokal som hovedfag.

I Forfatterkatalogen finner du en oversikt over alle medlemmer i Norsk Forfattersentrum og hvilke tjenester de tilbyr. Sistnevnte får sin første start i Eliteserien for Rosenborg. Vålerenga hadde rett og slett lite å by på inn mot pause.

INTILITY ARENA VG Vålerenga Rosenborg 04 Rosenborg-spiss Ole Sæter 26 har sammenlignet seg med Erling Braut Haaland og viste prov på hvorfor da trener Kjetil Rekdal ga ham tillit. Vi kan sette deg i kontakt med den forfatteren du ønsker å engasjere du kan selv ta kontakt med forfatteren via kontaktskjemaet på forfatterens side. Han skal få lov til å være skuffet.

Nyheter intervjuer kommentarer diskusjoner og fakta. 0039 På forsiden nå. Først scoret han sitt første RBK-mål.


Pin By Alexis Kuzmick On Norway Wood Norway Texture


Pin On The Orchestra

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel